Gulvarbejde

Gulvarbejde opfrisker dine ridsede, grimme og nedslidte trægulve til nye. Med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling forbedrer vi dine trægulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i at renovere gulve, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan klare gulvrenovering, og vi kan lægge helt nye gulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit nuværende massive bræddegulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken slags renovering af trægulve du er interesseret i, så står vores erfarne gulvmænd altid klar til at hjælpe dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Adskellige danske boliger og hjem har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet populært i værelser. På trods af det har træ nogle egenskaber, der betyder, at adskillig monterer trægulve i deres alrum og børneværelser. Udover træ som belægning findes der også:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Gulvfliser
  • Vinyl
  • Natursten

Godt gulvarbejde giver nydelige parket


Plankegulve eller parket er slidfaste og mere hårdføre end både flisegulve og klinkegulve, fordi de kan afslibes og opfriskes påny. Tillige kommer, at du kan lave om på trægulvets fremtoning med en forbedret behandling. Trægulve kan selvfølgelig ikke afslibes og afhøvles i det uendelige. Holdbare plankegulve holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er lavet af en professionel og erfaren håndværker

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundetilfredshed er kendemærket for vores forretning. Vi går interesserer os meget for billig gulvarbejde, fornuftige priser og kvalitet. For at nå et tilfredsstillende resultat, udretter vi altid et pertentligt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Et nyt gulv kan være med til at danne et solidt helhedsindtryk af boligen. Der er en masse muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge iblandt talrige forskellige typer.

Afhøvling, afslibning og reparation af defekt gulv

opfriskning af trægulve giver dit hjem nyt liv, og herudover forlænger det gulvets levetid. Inden vi igangsætter et gulvarbejde, laver gulvmanden et grundigt tjek af trægulvets stand. Kan dit trægulv ikkeslibes eller opfriskes på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i i reglen er en gulvafslibning nok. Ifald du ønsker et helt nyt trægulv i boligen, er der talrige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine drømme og forventninger

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige gulvmulighed i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi mange hensyn, til f.eks:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine ønsker, behov samt krav og forventninger.

Inden du træffer afgørelse, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vores gulvfirma for en snak og få en rigtig fin pris.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.