Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af knagende dygtige lokale specialister med meget erfaring indenfor opfriskning af massive gulve. Behøver dit trægulv til en opfriskning gulvopfriskning? Har vi løsningen med billig gulvafhøvling priser. Har du et bræddegulv med skævheder eller en forfærdelig overflade? Så vil en høvling metoden. I tilfælde med fuldmaling eller anden beskadigelse, kan høvling også være en mulighed.

Hvornår anvendes en afhøvling?

Fuldmaling eller besværlig lak kan også være forhold som er skyld i, at en afhøvling er påkrævet. Ligesom bølger eller skævheder i trægulvet er en god opgave. Her vil det være nødvendigt stabilisere trægulvet med en gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling benyttes på bræddegulve, hvor en gulvslipning ikke har sin gang på jorden, blandt andet ved:

 • Skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester
 • Spartel
 • Hakker og huller
 • Maling
 • Fernis
 • Kraftig gulvlak

Hvad forstår man ved en høvling?

Høvling af massive gulve er et gulvhåndværk, hvor den lokale gluvmand må være grundig og dreven. Upræcis afhøvling kan give ødelæggelser af trægulvet eller niveuforskelle i i træets dybde. Gulvafhøvling stiller skærpede krav til den professionelle fagmand, da den store høvlemaskine virkelig tager fat. Der afhøvles 1 – 4 mm af gulvfladen, hvilket også vil være muligt ved meget beskadigede og ødelagte trægulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved uden videre hvordan man skal udføre. At høvle et massive gulv kræver påpasselighed, og bør ikke udføres som hjemmegjort høvling. Såfremt gulvafhøvlingen ikke eksekveres rigtig, kan det blive dyrt at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel gulvfagmand til dit gulvarbejde. Hos os får du billig høvling priser, kvalitets gulvopfriskning og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslipning

Når gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvplankerne fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes der med en gulvslibning, for at få den aller bedste finish før gulvbehandlingen iværksættes. Her kan gulvplankerne påføres lak, lud, sæbe, olie eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende slibning skal være en såkaldt mellemslibning, grovslibning, let slibning, polering og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. For resten er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv forbedres?

Efter en høvling, gulvslibning og gulvbehandling, bliver de fleste bræddegulve som nye. Du vil ikke kunne erfare, at trægulvet har været kaput. Massive gulve bør altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den aller sidste mulighed. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en del relevante gulvspørgsmål, blandt andet:

 • Olie til gulvafhøvling
 • Sandpapir til gulvafhøvling
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Guide til afhøvling
 • M2 pris gulvafhøvling
 • professionel afhøvling
 • Pris gulvafhøvling og lakering

Her på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Såfremt du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til afhøvling?

Din gulvsnedker skal altid fortælle dig, om en høvling er uundgåelig. Såfremt dit bræddegulv trænger, så ring gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, kommer vi gerne forbi for en vurdering af dit massive gulv. Vi har altid billig gulvafhøvling priser samt kort ventetid i Odense, Aarhus og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at opfriske dit gamle og slidte gulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafhøvling, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.