Dørtrin

Dørtrin betyder også fodtrin, dørtærskler, tærskler, fodspark og bundkarm er et af de mest udsatte bygningselementer i vores bolig. De er offer for slid og spark i højere grad end parket eller plankegulvet. Afslibning af dørtrin laves af os, dit professionelle og lokale gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Forudsat du har plankegulve eller parket, bør ethvert gulvarbejde blive udført af vore dygtige lokale gulvmænd. Sandt nok er vores speciale gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores kompetancer, ekspertiser og erfaring virkelig skaber resultater. Dog spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til slibning af plankegulve og parket og store gulventrepriser. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, får du et fornuftigt slutresultat effekt med tilfredshedsgaranti.

Bær din nye kone over dørtrinnet!

Det er tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i boligen for familiens fremtid umiddelbart efter brylluppet.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er konstant den værst sandsynlige og giver mange slid, stød og knubs. Det betyder, at materialet hyppigt er af en hård træsort, der kan tåle den store belastning og udsathed. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så derved er en hel del dørtrin fabrikeret i eg og egetræ. Som oftest vil bebeoelsens dørtrin få den samme behandling som de tilgrænsende trægulve har. Dette skaber en æstetisk gulvoverflade og giver et rigtig fint udfald.

Dørtærskel eller bundstykke?

Et dørtrin har diverse benævnelser, som mange gange anvendes i flæng. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavstammet trin i døråbningen, som i bredde og længde passer med dørens underkant. Det har en støjdæmpende effekt og isolerer imod træk og kulde. Det giver en naturlig opdeling af rummet, som er nyttig ved rengøring, vedligeholdelse og pleje.

Hvorfor laves dørtrin i eg?

Som tidligere nævnt, udsættes dørtrin for en forrykt stor udnyttelse. Dette gør dem modtagelige og vil nødvendiggøre flittigere afslibning end trægulve samt en slidfast efterbehandling. I talrige renoveringsopgaver lakeres dørtrinnene skønt gulvet får en anden behandling som olie, lud, voks eller sæbe

Af hvilken grund runder dørtrin?

Slitage og flere års slid og brug af fodstykke i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket er man vidne til i særdelsehed ved bløde træsorter som lærk, gran og fyr som har været benyttet i mere end hundrede år. hule dørtrin kan i reglen slibes plane, men vi ser jævnligt opgaver hvor en sanering er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Dørtærskel, fodspark, bundstykker og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I flere mange nye moderne beboelser har gulvene ingen dørtrin.

Fodtrin eller fodspark?

Ved at vælge trin i egetræ og eg, benyttes den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Herved fås et enormt slidstærkt trin med god kvalitet og holdbarhed.

Ekspert i afslibning af dørtrin

Vi er mester i gulvafsibning, gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, trappetrin, bordplader, trappersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.